Pojdi na spletno stran SLOfit

Registracija v SLOfit odrasli

Ime
Priimek
E-naslov
Kraj bivanja (pošta)
select
Datum rojstva
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Spol

Geslo
Potrditev gesla

Bodi fit, sodeluj v SLOfit

Izkoristite brezplačno možnost in preverite vašo telesno zmogljivost v odrasli dobi ter rezultate primerjate s telesno zmogljivostjo v času šolanja in z rezultati vaših otrok.

SLOfit odrasli je nadgradnja uveljavljenega spremljanja telesnega in gibalnega razvoja v slovenskem šolskem okolju (Športnovzgojni karton), ki vam omogoča spremljanje telesne zmogljivosti tudi v odrasli dobi in v daljšem časovnem obdobju.

Meritve SLOfit odrasli izvajajo različni posebej usposobljeni izvajalci po celi Sloveniji, ki za oceno vaše telesne zmogljivosti uporabljajo standardizirane merske naloge. V aplikaciji lahko odrasli dostopate do vaših podatkov iz aktualnih meritev in tudi ŠVK podatkov iz šolskega obdobja, če jih imate shranjene. Z aplikacijo do SLOfit poročil poleg vas lahko dostopajo tudi vsi, ki jim vi omogočite dostop do podatkov, npr. kineziolog, trener, zdravnik.

Kako do meritev?    Zanima me več o SLOfit odrasli

 

Osebni podatki, ki ste jih vnesli v obrazec, so namenjeni registraciji in kasnejši uporabi v aplikaciji Moj SLOfit. Informacije o obdelavi osebnih podatkov so vključene v Splošne pogoje Moj SLOfit. Če po vnosu podatkov v registracijski obrazec uporabniškega računa v 48-ih urah ne aktivirate, bodo podatki izbrisani.

Če ste se v preteklosti že registrirali v sistem, potem se ne registrirajte ponovno, ampak se samo prijavite (če ste pozabili geslo, kliknite tukaj). Po prijavi, v svojem uporabniškem profilu potrdite polje Sem odrasel član, s čimer boste dobili možnost sprejema Splošnih pogojev Moj SLOfit.

Moj SLOfit je brezplačna spletna aplikacija Univerze v Ljubljani, Fakultete za šport, Gortanova 22, 1000 Ljubljana (ULFŠ).