Pojdi na spletno stran SLOfit

Vstopi v Moj SLOfit

ZA STARŠE IN DIJAKE
Dostop je mogoč samo prek šole, ki jo obiskuje otrok oz. mladostnik, z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom. Samostojna registracija ni mogoča. Za pridobitev dostopnih podatkov se obrnite na vašo šolo.
Uporabniško ime je vaš e-naslov, ki ste ga sporočili šoli za dodelitev dostopa do aplikacije.

ZA ODRASLE
Vsi starejši od 18 let, ki ste se že registrirali in sodelujete v projektu meritev SLOfit za odrasle, se prijavite tukaj s svojimi uporabniškim imenom (e-naslov) in geslom, ki ste ju izbrali ob registraciji.

Uporabniško ime (običajno e-poštni naslov)
Geslo

Bodi fit, sodeluj v SLOfit

Z vstopom v aplikacijo Moj SLOfit dostopate do povratnih informacij o rezultatih športnovzgojnega kartona z oceno zdravstvenega tveganja.

ŠVK je nacionalna zbirka podatkov, ki jo mora skladno s šolsko zakonodajo voditi vsaka šola, SLOfit pa je nadgradnja ŠVK, podprta z aplikacijo Moj SLOfit, ki omogoča tudi vseživljenjsko spremljanje telesne zmogljivosti in nekaterih z njo povezanih pomembnih podatkov.

Moj SLOfit aplikacija je na voljo za brezplačno uporabo

  • Staršem otrok, ki ste dali soglasje, da je vaš otrok vključen v meritve za ŠVK, šola pa je pristopila v sistem SLOfit.

  • Dijakom, ki imate v šolskem sistemu svoj e-naslov, šola pa je pristopila v sistem SLOfit.

    Starši in dijaki pridobite svoj dostop do podatkov, ko se odzovete na vabilo k registraciji v sistem SLOfit, zato se za dostop obrnite na vašo osnovno ali srednjo šolo.

  • Odraslim oz starejšim od 18 let, ki želite brezplačno preveriti svojo telesno zmogljivost v odrasli dobi in primerjati rezultate s telesno zmogljivostjo v času šolanja in z rezultati vaših otrok. V aplikaciji lahko odrasli dostopate do vaših SLOfit podatkov in tudi ŠVK podatkov iz šolskega obdobja, če jih imate shranjene in jih vnesete v sistem.

    REGISTRIRAJ SE v SLOfit odrasli